TRAGEDIE! Ioana Mihaela Neacșu, fost inspector general în București, a murit subit la sala de fitness: „Mare pierdere pentru învățământul romanesc!”

Publicat de

Ioana Mihaela Neacșu, fost inspector general în București, a murit în ruma unui accident vascular cerebral.

Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, s-a stins din viață joi, 4 martie, după un accident vascular cerebral

declanșat în timp ce era la o sală de fitness. Femeia în vârstă de 49 de ani era foarte activă și petrecerea foarte mult timp în sala de fortă.

Ea nu era cunoscută cu probleme cardiace.

În urma antrenamentului, Ioana Mihaela Neacșu a început să se simtă rău, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru fosta șefă a Inspectoratului

Școlar București. Vestea tragică a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București.

„Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a spus actualul inspector general Ionel Pușcaș.

Printre persoanele care au cunoscut-o pe Ioana Mihaela Neacșu și șu-au arătat condoleanțele în meidul online s-a aflat și Lazăr Gigel, directorul executiv al CIADO România.

„Drum lin printre îngeri, prietenă dragă! Sunt de-a dreptul șocat și cu greu îmi găsesc cuvintele în a spune ceva. Ioana Mihaela

Neacșu, un OM ce va rămâne veșnic în sufletele noastre”, a scris Lazăr Gigel, pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu cei doi.

Ultimul mesaj al Ioanei Mihaela Neacșu, înainte să moară subit într-o sală de fitness

Pe pagina sa de Facebook, Ioana Mihaela Neacșu a postat ultima fotografie pe data de 28 februarie 2021. Femeia în vârstă de 49 de ani era fericită de începerea primăverii.„#Martie “Primăvara s-a întors.

Pământul este precum un copil care știe poezii…” Rainer Maria Rilke”, a scris aceasta în descrierea fotografiei.

În secțiunea de comentarii, internauții au lăsat sute de mesaje de condoleanțe. „Condoleanțe! Drum lin! Dumnezeu sa o odihnească în pace! Un om minunt. Mare pierdere pentru învățământul romanesc!”, „Nu pot sa cred că, în loc de “la multi ani”, primești condoleanțe!”,

„Drum lin printre stele, frumoasă și distinsă DOAMNĂ INSPECTOR! Sincere condoleanțe familiei!”, „Nu poate fi adevărat..

Un om atât de tânăr și frumos! Dumnezeu sa i așeze sufletul în Împărăția Sa!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje.

La intrarea Inspectoratului Școlar din București, colegii femeii în vârstă de 49 de ani și-au arătat omagiul printr-un

loc special amenajat în amintirea ei, unde au pus mai multe fotografii, flori și lumânări. scrie wowbiz.ro