Veste tristă! Multiplu campion la lupte, găsit mort într-o clădire părăsită din București! Trupul sportivului era plin de înțepături!

Publicat de

Un fost luptător bucureștan, multimplu campion național dar și a în afara țării, a fost găsit mort, la sfârșitul săptămânii trecute,

în ruinele foste fabrici de bere Rahova. Trupul fără viață al bărbatului în vârstă de 28 de ani a fost descoperit pe niște persoane fără adăpost care au sunat imediat la numărul de urgență 112.

Polițiștii au intrat în alertă, sâmbătă seară, după ce un om al străzii a sunat îngrozit la 112 și a anunțat că a găsit un cadavru în incinta fostei fabrici de Bere Rahova.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, era vorba despre trupul unui tânăr care părea să fi decedat în urma căderii de înălțime. Acesta nu avea niciun act asupra lui, ci doar două recipiente cu ulei de măsline.

Trupul tânărului a fost transportat la INML, unde medicii au constatat că acesta avea numeroase înțepături, specifice narcomanilor. În plus, după amprentare, s-a stabilit că bărbatul era cunoscut de polițiștii din sectorul 6.

Sursele citate au spus, pentru GÂNDUL.RO, că cel decedat este Robert Stroescu, în vârstă de 28 de ani, un fost sportiv de performanță, legitimat la secția de lupte a CS Steaua București.

În scurta lui carieră sportivă, Stroescu reușise să să obțină la multe titluri de campion național dar avusese rezultate remarcabile și în plan extern.

Surse din rândul foștilor colegi ai lui Robert Stroescu au dezvăluit, pentru GÂNDUL.RO, că, la început, acesta a fost un puști liniștit, din Prelungirea Ghencea, care frecventa cu regularitate sala de antrenament. De altfel, era un sportiv de perspectivă, căruia i se prefigura un viitor luminos, când a început să povestească faptul că tatăl său îi transformă viața într-un coșmar.

Tânărul sportiv, renegat de familie

Doborât de necazurile pe care le avea acasă, acesta ar început s-o lase mai ușor cu sportul, cu toate că făcuse deja pasul către seniorat. Treptat, a renunțat definitiv și s-a apucat de droguri.

La un moment dat, acesta ar fi ajuns inclusiv pe masa de operație, după ce un ac i s-a rupt în zona inghinală și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

Între timp, tânărul ar fi reușit să se angajeze ca agent de pază la un cazino, însă nu ar fi reușit să se țină de treabă pe termen lung.

Săptămâna trecută acesta a dispărut fără urmă și nu a mai putut fi contactat. Sâmbătă seară, niște persoane fără adăpost care își făceau veacul în clădirea dezafectată a fostei fabrici de bere Rahova, considerată clădire istorică, au dat peste corpul fără viață al unui bărbat tânăr.

La fața locului au ajuns de urgență polițiști ai Secției 18, după care dosarul a fost preluat de ofițerii Biroului Morți Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri.

Surse judiciare au afirmat că, cel mai probabil, bărbatul ar fi intrat în clădirea părăsită pentru a consuma droguri, după care, în condiții rămase necunoscute, ar fi căzut de înălțime în interiorul fostei fabrici de bere. scrie gandul.ro