POVESTEA FILMĂRII ÎN CARE BIANCA DRĂGUȘANU MERGE PE MIJLOCUL ȘOSELEI “TRECI ÎN MAȘINĂ”

Publicat de

Disputa dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi e departe de a se termina, mai ales că și afaceristul din Mediaș a scos la înaintare „artileria grea”. După ce Bianca a făcut publice mai multe fotografii în care apărea cu fața tumefiată și l-a acuzat în mod direct pe fostul ei soț că ar fi de vină pentru felul în care arăta în acele fotografii, acum e rândul lui Bodi să iasă la atac. Afaceristul a publicat un filmuleț șocant, în care vedeta merge pe mijlocul șoselei. 

Alex Bodi încearcă să se apere în fața acuzațiilor pe care fosta soție i le aduce, astfel că scoate la înaintare filmulețe compromițătoare despre Bianca Drăgușanu. Afaceristul susține că nu face publice imaginile acestea pentru a se răzbuna pe Bianca, pentru că nu vrea să intre în și mai multe conflicte cu ea, ci le folosește doar pentru a se apăra. Așadar, Alex Bodi a trimis jurnaliștilor filmulețul în care Bianca Drăgușanu merge, în toiul nopții, pe mijlocul șoselei iar mașinile trec cu viteză foarte mare pe lângă ea.

Din imagini se poate observa că vedeta este plină de nervi și nu pare să-i pese de riscul la care se expune. Nici măcar nu îl bagă în seamă pe amicul cu care era în mașină și care strigă disperat la ea să urce în mașină.

Ce spunea Bianca despre video-ul șocant

Cu câteva zile înainte ca acest filmuleț să fie făcut public, Bianca Drăgușanu a povestit ceea ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă, prietenii ei și ai lui Bodi ar fi trădat-o și ar fi trecut de partea afaceristului.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima manevă pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț.

Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru un post de televiziune.

Legat de momentul în care a decis să iasă din mașină și să se expună unui risc foarte mare, Bianca Drăgușanu susține că a apelat la acel gest deoarece nu mai suporta teroarea din partea fostului ei soț.

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a continuat ea.