TUDOR, UN INFORMATICIAN ÎN VÂRSTĂ DE 22 DE ANI, A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT GRAV. FAMILIA TÂNĂRULUI ESTE DEVASTATĂ DE DURERE

Publicat de

Tudor Ștefan Berbinschi, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive,

a ieșit în decor și s-a izbit violent într-un parapet. În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul s-a stins din viață.

Conform informațiilor furnizate de familie, autoturismul condus de tânăr era al bunicului său. În noaptea de miercuri spre joi,

Tudor a ieșit în oraș cu un grup de prieteni. În momentul în care s-a produs tragedia, cel mai probabil acesta se îndrepta spre casă.

Martorii de la fața locului au sunat la 112, iar echipajele SMURD și de la Descarcerare s-au deplasat imediat  pe centura municipiului Iaşi,

în zona localităţii Uricani. Medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze pe Tudor, însă în ciuda eforturilor depuse totul a fost în zadar.

La ceva timp după tragedie, părinții lui Tudor au ajuns la fața locului. Mama tânărului a suferit un șoc și a avut nevoie de intervenția echipei medicale. A fost stabilizată de către

echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Devastat de durere, tatăl lui Tudor a reușit să spună câteva cuvinte.

”Nu era mașina lui, o mai împrumuta câteodată de la socrul meu. Mi-a spus că iese cu niște prieteni apoi se duce acasă, locuia într-o garsonieră”, a declarat tatăl lui Tudor, potrivit bzi.ro.

Tudor Berbinschi a condus timp de trei ani revista Alecart. După absolvirea Colegiului Național Iași a devenit coordonator al proiectului Alecart, în postura de ArtDirector.

Tânărul lucra ca Software Engineer în cadrul unei multinaționale din Iași. În urmă cu un an

Tudor a absolvit studiile Facultății de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din