Andra, grav afectată de Covid-19. Are probleme cu vocea

Publicat de

Boala nu ține cont de cine ești, astfel că în urmă cu o săptămână, la lista vedetelor îmbolnăvite cu Covid-19 a fost adăugată și familia Măruță. Deși Cătălin anunța că sunt cu toții bine, Andra este afectată grav de virusul care dă mari bătăi de cap la nivel mondial.

Andra este grav afectată de Covid-19

Acum aproximativ o săptămână, vestea pe care o dădea Cătălin Măruță prin intermediul Instragram îi îngrijora pe fani. Prezentatorul anunța că el și familia lui au contactat Covid-19, astfel că, vor fi nevoiți să petreacă următoarele 14 zile într-o ”vacanță” obligatorie. Andra era îngrijtă de fiica sa Eva, care nu ezita să îi prepare mamei sale orez cu lapte.

Cătălin i-a ținut la curent pe fanii săi și ai Andrei despre situația de sănătate actuală a întregii familii. Atribuțiile de serviciu l-au făcut pe Măruță să se gândească și la o modalitate de a modera emisiunea din cadrul căminului său, lucru care i-a bucurat extrem de tare pe telespectatorii care abia așteptau noi emisiuni.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Cătălin Măruță pe Instagram.

Vocea cântăreței este afectată de virus

Cătălin Măruță anunța că forma pe care a dezvoltat-o, este una ușoară. Referitor la Andra, prezentatorul a menționat că artista are mari dureri musculare. Nu a ezitat însă să o laude pe mezina familiei care dă dovadă de o energie de invidiat.

”Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a povestit prezentatorul de la Pro TV.

Andra a anunțat astăzi pe Instragram că inclusiv vocea i-a fost afectată și că nu mai poate cânta. Acest lucru însă nu o poate ține departe de una dintre marile iubiri ale vieții sale, muzica. Cântăreața a afirmat că muzica o binedispune și că este nerăbdătoare să poată cânta din nou.

“Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.