MIRCEA NEBUNU, SCANDALIZAT DE IMAGINILE ÎN CARE UN COPIL A FOST LOVIT, ÎNTR-UN PARC DIN HUNEDOARA. CE MESAJ I-A TRANSMIS AGRESORULUI

Publicat de

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Capitală s-a arătat revoltat după ce a văzut imaginile în care un bărbat dă de pământ cu un băiat de 13 ani. Deși de-a lungul timpului a fost martorul a numeroase episoade de violență, de data aceasta celebrul interlop și-a ieșit din minți.

Liderul grupării sportivilor din Sectorul 4, Mircea Nebunu a înnebunit după ce a văzut imaginile care au devenit virale, în care hunedoreanul este agresiv față de un băiat lipsit de apărare. Celebrul interlop a distribuit video-ul și a transmis și un mesaj în legătură că bărbatul care a fost capabil să facă un asemenea gest.

”Un jeg de om”, a scris Mircea Nebunu pe contul lui de socializare.

Mircea Emil Băluș este obișnuit cu violența, iar cazierul stă mărturie. Însă după ce și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea, Mircea Nebunu a declarat că a obosit să fie interlop și s-a apucat de afaceri legale.

Un hunedorean a dat cu un copil de pământ

Potrivit oamenilor legii, întreaga scenă s-a petrecut după ce copilul agresat și fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat.  La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ. În urma celor întâmplate, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violență în familie, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

De asemenea, băiatul agresorului, care a fost și el lovit, a fost solicitat pentru a fi audiat ca victimă a violenței în familie, în  prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Băiatul de 13 ani a ajuns la spital cu traumatism cranian grav

În urma incidentului, copilul de 13 ani, nepotul bărbatului, a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conștiență.

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit cadrelor medicale, băiatul este în continuare internat la Chirurgie Pediatrică, este stabil, dar nu este exclus să fie transferat la  secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.