ESTE SAU NU ÎNSĂRCINATĂ DELIA? DEZVĂLUIREA FĂCUTĂ DE HORIA BRENCIU PE INSTAGRAM

Publicat de

Pe 7 februarie, Delia și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni apropiați. Fanii i-au făcut urări de bine pe Instagram, însă mesajul lui Horia Brenciu i-a pus pe gânduri pe aceștia.

Duminică a fost mare sărbătoare în familia Deliei. Artista a împlinit vârsta de 39 de ani, iar familia i-a fost alături în acea zi specială. Fanii s-au întrecut cu mesajele, dar nici prietenii apropiați nu au fost mai prejos. Printre aceștia, Horia Brenciu n-a uitat de ziua Deliei și i-a transmis un mesaj pe Instagram. Mesaj care le-a dat tuturor de gândit.

Glumeț și pus pe șotii, artistul a întrebat-o pe Delia când vor cânta la botez: ”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram.

Deși toată lumea așteaptă ca Delia să facă marele anunț, se pare că aceștia mai au de așteptat. Momentan, artista nu vrea să aducă pe lume un copil în era în care trăim. Preferă să se bucure de nepoții ei, pe care îi iubește mai presus de orice.

”Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, mărturisea Delia în urmă cu ceva timp.