IUBITA LUI NICOS DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, PUSĂ LA ZID PENTRU IGIENĂ! FANII EMISIUNII SUSȚIN CĂ PĂRUL BLONDINEI ARATĂ DEPLORABIL ȘI ARE PĂDUCHI

Publicat de

La Puterea Dragostei au existat mereu cupluri controversate, dar și personaje pe care nimeni nu a putut să le uite sau să le menajeze prea mult. Meda, iubita lui Nicos, a fost aspru criticată de fanii emisiunii, după ce aceasta s-a afișat cu extensii de păr. 

Meda de la Puterea Dragostei a intrat în emisiune pentru a-l recuceri pe Nicos, iar între cei doi se pare că lucrurile merg de minune acum. Cu toate acestea, ceva a reușit să umbrească fericirea blondinei.

Pe internet, pe grupurile de susținere ale concurenților de la Kanal D, internauții s-au revoltat pe igiena Medei, pe care o consideră precară din cauza extensiilor pe care le poartă aceasta. Mai mult, unii dintre ei au început să spună inclusiv că Meda are…păduchi.

Sătulă de criticile internauților, Meda a răbufnit.  ”Comentați unii dintre voi fix ca musca care se pune pe…. În primul rând ce se vede sunt extensii, iar în al doilea rând dacă ar fi să fiu vreo nespălată ar fi fix problema mea” a spus aceasta, după ce a fost atacată și după ce s-a spus că are o igienă precară.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină tată

După despărțirea de Andra Volos, Bogdan Mocanu,  pare să își fi găsit, în sfârșit, fericirea. Câștigătorul sezonului 1 al show-ului „Puterea Dragostei” are o iubită secretă de puțin timp, iar acum se pare că cei doi ar urma să devină părinți.

Potrivit unor declarații făcute în cadrul unei emisiuni TV, Bogdan Mocanu a fost cucerit de o fetiță orfană și se gândește să o adopte. Copila îl strigă deja „tată”.

„Cadoul a fost pentru o fetiță mică pe care încercăm cumva s-o adoptăm. Ne-am atașat foarte mult de ea. Ei îi spune mami, mie îmi spune tati.

Și eu sunt uimit de cât de repede au evoluat lucrurile și cât de departe am ajuns, dar este datorită faptului că e altceva, e o persoană mult mai matură decât ce am cunoscut eu până acum. Certurile sunt doar din motive întemeiate, dacă sunt”, a declarat Bogdan Mocanu, la Antena Stars. scrie cancan.ro