BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, ÎNTÂLNIRE-SURPRIZĂ DUPĂ TREI LUNI DE LA DESPĂRȚIRE. CINE A INTERMEDIAT REVEDEREA. “AU LĂSAT GARDA JOS”

Publicat de

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au văzut și și-au vorbit pentru prima dată după trei luni de la despărțirea care a pus capăt relației lor de iubire. Cei doi s-au ancorat în alte legături sentimentale, s-au „atacat” în spațiul virtual, dar acum a fost posibilă o întâlnire surprinzătoare. CANCAN.RO vă prezintă amănunte incredibile, de ultimă oră, despre cel mai „comentat” ex-cuplu din România.

Sursele noastre indică detaliile unei povești demne de telenovele, plină de tensiune, dar și de o dragoste pasională, la care niciunul dintre cei doi protagoniști nu ar părea gata să renunțe, chiar dacă sunt în relații cu alte persoane.

Cum a fost posibilă întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

CANCAN.RO a aflat că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au văzut chiar în atelierul de creație al fostei prezentatoare de la Kanal D, din zona de Nord a Capitalei. Sexoasa blondină se afla la atelier când o cunoștință comună și-a făcut apariția, sub pretextul de a cumpăra trei rochii, dar și cu un buchet de trandafiri „la purtător”.

Tânăra este una dintre confidentele lui Alex Bodi și ale Biancăi Drăgușanu, în trecut reușind chiar să-i mai împace pe cei doi, după despărțiri. Fata speră și acum ca vestitul cuplu să se reunească, fiind una dintre cele mai înfocate admiratoare ale „combinației” Bianca-Bodi.

Bianca Drăgușanu i-ar mai acorda o șansă lui Alex Bodi?!

Ajunsă la atelierul de modă al divei, tânăra i-a spus Biancăi Drăgușanu că-l va suna pe Alex Bodi, după ce l-a avertizat și pe acesta că va face acest lucru.

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au fost de acord cu apelul telefonic prin care se puteau vedea pe camera video. Întâlnirea dintre cei doi a fost una virtuală, însă a existat și a fost una emoționantă. Deși s-au privit în ochi doar câteva secunde, nedorind să-și adreseze direct cuvintele, cei doi au avut o scurtă comunicare prin apelul video.

Discuția dintre cei doi s-ar fi rezumat strict la păreri de rău și la faptul că fiecare ar urma să înceteze să vorbească urât despre celălalt. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se auzeau unul pe celălalt, dar nu s-au adresat direct unul altuia, chiar dacă fiecare dintre ei știa că „la capătul firului” i se aude vocea.

Cel mai emoționant moment din întreaga întâlnire virtuală a fost apariția Sofiei, fetița Biancăi Drăgușanu, care a fost în culmea fericirii după ce l-a văzut pe cameră pe afacerist și l-a întrebat unde este.

Mai există varianta împăcării între Bianca și Alex?

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat să se întâmplă, ceea ce indică faptul că au lăsat garda jos. Dacă nici Bianca, nici Alex nu ar fi vrut să se vadă sau să se audă, fie și pentru câteva minute, nu s-ar fi văzut. Dar au acceptat. Totul a fost pus la punct de această fată, o cunoștință comună care îi iubește și vorbește mereu cu ei. Vrea să-i împace”, au declarat pentru CANCAN.RO surse apropiate celebrului fost cuplu.

Bianca Drăgușanu are o relație fericită, din câte spune, cu Gabi Bădălău. Pe de altă parte, Alex Bodi este într-o relație cu Daria Radionova.

Deși și-au spus adio în urmă cu trei luni, cei doi încă mai ar mai avea, de fapt, sentimente unul față de celalălt și ar fi – prin urmare – șanse ca foștii soți să ajungă din nou unul în brațele celuilalt. „Alex regretă tot ce a făcut greșit față de ea, își dorește să fie fericită. Același lucru îl spune și Bianca. Sunt multe de rezolvat între ei și el ar trebui să facă multe gesturi față de ea ca să o împace.

Vorbim de bătăile, traumele pe care le-a îndurat Bianca. Și timpul în care a înșelat-o. Nu merită. Alex o iubește în continuare, asta știm sigur. Și nici ea nu l-a uitat, deși e foarte rănită”, au declarat surse apropiate ex-cuplului, pentru CANCAN.RO.