Familia lui Liviu Vârciu s-a mărit! Partenerul Andei Călin le-a împărtășit fericita veste fanilor!

Publicat de

Bucurie mare pentru Anda Călin și Liviu Vârciu! Familia celor doi s-a mărit! Cel care a făcut marele anunț a fost îndrăgitul actor.

Faimosul artist nu a vrut astfel să păstreze această fericire doar pentru ei, așa că a realizat un filmuleț pe care

l-a postat ulterior pe rețelele de socializare, mai exact, pe contul lui de Instagram. Iată despre ce este vorba!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Încă de când a devenit persoană publică, artistul nu a contenit

să-și uimească fanii prin talentul său incontestabil, dar și charisma și simțul umorului bine dezvoltat.

Calitățile enumerate mai sus i-au adus succes atât pe plan profesional, lăudându-se cu aprecierea a mii de fani din întreaga țară, cât și de peste hotare, dar și în sfera sentimentală, reușind

să-i cucerească iremediabil inima frumoasei sale partenere de viață, Anda Călin, împreună fiind părinții a doi copii minunați, o fetiță și un băiețel.

Pe lângă asta, Liviu Vârciu a reușit să se mențină în topul preferințelor fanilor prin faptul că este mereu „în mișcare” și pus pe schimbări.

Artistul a demonstrat că nu îi este frică de încercări, astfel că, în urmă cu ceva timp, a anunțat pe contul lui de Instagram că se lansează pe YouTube, sub îndrumarea bunului său prieten, Dorian Popa.

„Hâtz, Johnuțule, vă vine să credeți sau nu, lângă mine este cel mai nou vlogger: Liviu Vârciu. Cel mai vechi, dar care s-a trezit cel mai târziu. Iar în fața voastră, așa, pe fugă, evident, aveți noul canal cu un banner

din dotare și cu o poză din dotare. Urmează content, banner, poză de profil. Stați geană”, spunea Dorian Popa în urmă cu câteva zile pe Instagram.

Familia Andei Călin și a lui Liviu Vârciu s-a mărit

Deși încă nu a reușit să-și vândă mașina, lucru pe care și-l dorește foarte mult, Liviu Vârciu are parte acum de o altă bucurie. Partenerul Andei Călin a anunțat în urmă cu câteva ore la InstaStory că familia lui s-a mărit. Nu, nu este vorba despre un alt copil, dacă la asta v-ați gândit, ci la niște membri mai… speciali.

Cum i-a prezentat actorul pe noii membri

Un mare iubitor de animale și păsări, așa cum știți, Liviu Vârciu deține doi papagali. Ei bine, de astăzi va avea 4, deoarece au apărut încă doi puiuți, lucru care l-a entuziasmat pe actor.

„A mai ieșit unul. (…) Băi, nene, dar sunteți frumoși rău, ce să zic. Doamne Maica Domnului”, a transmis Liviu Vârciu la InstaStory, filmându-i pe noii membri ai familiei. scrie spynews.ro