BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A LUAT ROLUL DE MĂMICĂ ÎN SERIOS! VEDETA A SCOS-O LA PLIMBARE PE FETIȚA LUI ALEX BODI

Publicat de

Deși este într-o nouă relație, Biancă Drăgușanu nu s-a putut despărți și de fetița lui Alex Bodi. Recent, blondina a petrecut ore în șir împreună cu Sofia și Selena. Cel trei au mers la mall, au cumpărat hăinuțe și jucării, iar mai apoi și-au satisfăcut poftele culinare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează de ceva vreme în cuplu, însă se pare că ceva încă îi mai leagă. Este vorba de micuța Selena, fiica afaceristului. Vedeta pare că nu poate să îi reziste celei mici, așa că a scos-o la plimbare împreună cu Sofia.

Gașca de fete a petrecut toată ziua prin mall, iar cel două fetițe au fost extrem de încântate de activitățile pe care le-au avut. Au mers la cumpărături, au primit jucării noi, iar la final s-au desfătat cu ceva dulce.

Bianca Drăgușanu a avut grijă ca toate dorințele celor mici să fie îndeplinite și s-a amuzat copios cu micii ei „dragoni”, așa cum le numește pe cele două. Bineînțeles că răsfățul oferit de Bianca nu a fost gratuit, iar cele mici au avut parte de un tratament regesc pentru că au fost foarte cuminți.

Bianca Drăgușanu, pregătită, din nou, de nuntă

Recent, Bianca Drăgușanu a anunțat că este pregătită să facă pasul cel mare pentru a treia oară. Așa că nu este exclus ca relația cu Gabi Bădălău să ajungă la nivelul următor. Însă, în așteptarea momentului respectiv, Bianca și-a planificat totul. Știe exact cum vrea să arate evenimentul, unde o să aibă loc, iar ceremonia o să fie una fastuoasă.

„Eu mi-aș dori să fie pe plajă. Prima a fost cu petrecere, cum trebuie. A doua a fost așa, hai să facem repede… n-a fost nuntă! Eu am avut o singură nuntă! La a doua doar s-a cinat. Când o să mă mărit a treia oară va știi toată planeta. De la rochie la muzică, la mâncare, la petrecere, la invitați, totul!”, a declarat Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.