Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit: „Prietenul la nevoie se cunoaște”

Publicat de

Pepe și Raluca au ajuns la un acord în ceea ce privește divorțul lor. Totul se va încheia amiabil, la notar, iar cei doi au decis deja ce vor face cu averea care trebuie împărțită. După toată tevatura, Pepe a decis să ia o binemeritată pauză și să plece în vacanță alături de fetițele sale.

Artistul și-a dus copiii la munte, acolo unde s-au distrat de minune pe pârtie. Însă cu ei a mai venit și un prieten bun de-al lui Pepe, Liviu Vârciu.

Pentru că fetițele au cursuri online, în fiecare dimineață, ele își fac datoria și participă la ore, iar după terminarea cursurilor, Pepe le răsfață în minivacanța la munte.

Totuși, în vacanța la munte, Pepe a avut parte și de incidente mai puțin plăcute. Liviu Vârciu și-a pierdut cheia de la mașină pe pârtie, așa că artistul le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit: „Prietenul la nevoie se cunoaște'Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit: „Prietenul la nevoie se cunoaște'

„Dacă sunteți schiori de ocazie și găsiți o cheie de mașină pe care și-a pierdut-o idiotul ăsta, habar n-am. Dacă nu acum, prin primăvară, să îmi scrieți mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaște’, a spus Pepe pe contul lui de Instagram.

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului și nu mai e cale de dat înapoi. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, spre surprinderea tuturor. Acum, cei doi le-au dat de înțeles tuturor că nu mai exista cale de împăcare. Mai mult, Pepe și Raluca Pastramă se vor întâlni peste două săptămâni la notar, acolo unde divorțul se va definitiva.

Cei doi au reușit să se înțeleagă și să lase deoparte scandalul, motiv pentru care ei doi vor divorța amiabil, la notar. Cei doi trebuie să ia o decizie cu privire la fetițele lor, dar și asupra bunurilor pe care le-au acumulat în timpul căsătoriei.