MAREA DILEMĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA 2021. ȘTIE SAU NU SĂ CITEASCĂ JADOR?

Publicat de

Știe sau nu să citească Jador? Este întrebarea care stă pe buzele multor fani, după ce artistul a primit mesaje de la apropiați și l-a pus pe Culiță Sterp să le citească cu voce tare.

La sfârșitul săptămânii trecute, concurenții de la Survivor România au primit mesaje de la prietenii dragi de acasă.

Doar că în momentul în care Jador a fost nevoit să citească ce anume i-au transmis apropiații, artistul l-a pus pe

Culiță Sterp să facă acest lucru în locul său. Lucru care a stârnit un val de controverse în mediul online.

Mulți l-au blamat pe Jador și au fost siguri că artistul nu știe să citească, însă… un internaut a observat un detaliu care i-a scăpat multora și care ar fi lămurit marea dilemă.

”Ce nu se vede și aude la TV este că Jador a început să citească, dar pentru el, dacă ascultați bine cineva ii spune: „Am impresia că nu știi sa citești cu voce tare”.

P. S.: Dacă nu știa să citească, cum susțin unii, nu ii spunea el lu Culiță ce să citească și ce nu, după cum vedeți el ii spune să nu citească anumite fraze ????  Vă, pup invidioșilor”, a observat un internaut.

Jador a venit la Survivor ca să o uite pe fosta lui iubită

Prima iubire nu se uită niciodată!

Iar Jador știe acest lucru. În ciuda faptului că a încercat să își găsească sufletul-pereche, artistul nu poate să o uite pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată.

Georgiana i-a fost alături la bine și la greu, iar Jador nu a reușit să treacă peste relația cu ea.

Artistul a recunoscut că i-a greșit tinerei, în nenumărate rânduri, și ar da orice să îndrepte lucrurile. De altfel, Jador a acceptat să participe la Survivor ca să o uite pe Georgiana.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile,

dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador. scrie cancan.ro