Vulpita si Viorel s-au angajat: „Cei de la firma sunt foarte multumiti de noi”

Publicat de

Vulpita este insarcinata in 6 luni, dar si-a gasit un loc de munca impreuna cu sotul sau, Viorel. Cei doi spun ca sunt multumiti cu ceea ce castiga.

Satenii au incepusera sa spuna ca cei doi au luat decizia sa ramana la tara. Mai mult, Veronica si Viorel Stegaru au inceput sa vanda prajituri in satul natal. Minunea nu a durat prea mult si fostele “vedete” de la Acces Direct s-au intors in Bucuresti.

Potrivit Spynews, sotii Stegaru si-au gasit locuri de munca in Capitala.

Viorel Stegaru a vrut sa le spuna tuturor cum ecte acum viata lor. Sotul Veronicai a marturisit ca el si sotia fac curatenie prin casele oamenilor, pentru a-si castiga existenta.

Ne-am gasit o colaborare la o firma de curatenie. Sa nu mai zica oamenii ca nu muncim. Cei de la firma sunt foarte multumiti de noi. Am avut mai multe apartamente azi, in care am facut curatenie”, a spus Viorel Stegaru.

Chiar daca sustine ca sunt platiti bine, Viorel a spus ca vrea sa-si gaseasca un loc de munca stabil, pentru ca vrea sa fie un tata responsabil pentru copilul care se afla pe drum.

„Castigam bine, nu ne plangem. Doar ca ne cheama pe colaborare, cand are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Si acolo cu serviciu stabil, si aici, la colaborare. Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa-mi gasesc un loc de munca stabil”, a mai spus Viorel Stegaru.

Veronica Stegaru va naste peste cateva luni cel de-al doilea copil al ei si al lui Viorel Stegaru. Sotii mai au o fetita, care se afla in grija bunicii din Blagesti.

Vulpita a fost acuzata ca l-ar fi inselat pe Viorel si copilul nu ar fi al lui, dar ea s-a aparat si a declarat ca va face testul de paternitate imediat dupa nastere.