Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, la ATI cu coronavirus

Publicat de

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă, fiind infectat cu Covid-19.

Toni Grecu rece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu o formă gravă de Covid-19.

Potrivit Gândul, realizatorul de emisiuni TV se află la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate este îngrijorătoare.

Conform surselor medicale, Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru GÂNDUL.RO.

Într-un interviu recent, Toni povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

Grecu a primit, în 2010, Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, ”pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”.  În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 3.000 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore. Totodată, au fost raportate 116 decese, bilanţul de la începutul pandemiei urcând la 17.455. La ATI sunt internaţi 1.054 de pacienţi cu COVID-19. Rata infectărilor cumulate a scăzut sub 3 în Bucureşti şi doar în trei judeţe se mai situează peste acest nivel. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 26.768 de teste RT-PCR (18.424 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 8.344 la cerere) şi 6.026 de teste rapide antigenice.