Emilia Ghinescu prezintă astăzi Acces Direct în locul Mirelei Vaida

Publicat de

Ediția de luni a emisiunii ”Acces Direct” a început cu o surprinză. Telespectatorii nu au găsit-o pe Mirela Vaida pe scaunul prezentatorului, ci pe o îndrăgită colegă de a sa, din lumea muzicii populare. Emilia Ghinescu este la cârma emisiunii astăzi!

Una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, „Acces Direct” vine cu surprize chiar din prima ediție a acestei săptămâni. Îndrăgita prezentatoare care până acum îi invita pe români să o urmărească cu sufletul la gură de la ora 17:00, acum lipsește.

Mirela Vaida nu a spus ”prezent” la ”Acces Direct”, însă a lipsit motivat. Doar că, stați liniștiți, emisiunea continuă, cu cele mai adevărate povești de viață, însă cu o altă moderatoare.

Mara Bănică prezintă ”Acces Direct”

Cea care acum i-a luat locul artistei este nimeni alta decât Emilia Ghinescu. Vedeta, invitată ocazional în platou, pentru a încânta și a le cânta telespectatorilor Antenei 1 câte un cântec tradițional, acum este pe locul prezentatoarei. Vedeta promite că va depăși încet, încet emoțiile care o încearcă, dar pentru asta are nevoie de energia bună a celor din fața micilor ecrane.

”Astăzi o voi înlocui pe Mirela. Sper să îmi transmiteți energia dumneavoastră pozitivă și să scap de emoții”, a spus Emilia Ghinescu atunci când a apărut pe micul ecran din platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Și, dacă vă întrebați de ce este Emilia Ghinescu prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de luni, ei bine, vă spunem că Mirela pregătește o mare surpriză.

Prezentatoarea s-a mai aventurat într-un mare proiect marca Antena 1, iar că acum filmează pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Astfel, pentru a putea să se împartă între cele două este nevoie ca, uneori, să lipsească de la ”Acces Direct”, însă, de fiecare dată, își lasă urmăritorii pe mâini bune. Dar, stați liniștiți, celebra vedetă va reveni marți pe postul ce i-a adus atâta popularitate.

Mirela Vaida este mama a trei copii

Mirela Vaida este o mamă eroină. Vedeta se împarte cu brio între viața personală și cea profesională, fiind astfel un exemplu de ”AȘA DA”.

Artista are acasă trei copii, se lăudă cu o carieră în lumea muzicală, curând bucurându-și fanii cu o nouă piesă, joacă și la teatru, dar apare și la Antena 1 de luni până sâmbătă, prezentând emisiunea ”Acces Direct”.