Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. Radu Vâlcan a făcut dezvăluirea despre sexul copilului

Publicat de

Adela Popescu este însărcinată din nou! Vedeta care va deveni mămică pentru a treia oară a făcut primele declarații și a subliniat că ea și Radu Vâlcan și-au dorit mult să devină părinți din nou!

Adela Popescu a confirmat, în direct, la Vorbește Lumea că este însărcinată din nou.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream.

E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a transmis Adela Popescu.

Fratele Adelei Popescu a intrat în direct pentru a-și felicita sora mai mică: „Felicitări, o veste grozavă pentru noi toti. Sunt invidios, ești cea mai mică dintre noi și ești cea mai vrednică”.

De asemenea, a ținut să amintească cât de mult o iubește și că îi poate solicita ajutorul oricând este nevoie.

La rândul ei, Dana Rogoz a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei ei și a subliniat cât este de curajoasă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus în repetate rânduri că își mai doresc o fetiță, dat fiind că mai au doi băieți: Andrei și Alexandru.