Pepe și Raluca dau semne de împăcare. Cei doi au fost surprinși împreună

Publicat de

Pepe și Raluca nu mai sunt împreună de ceva timp. Despărțirea a fost făcută publică de către artist și se pregătesc deja de divorț, care nu pare deloc a fi unul amiabil, așa cum spera și susținea el. Situația dintre ei s-a complicat în ultima perioadă și și-au adus acuzații grave, însă se pare că încă păstrează relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Cei doi au fost surprinși alături de micuțe, în timp ce se distrau împreună în parc.

Pepe și Raluca, în parc cu fetițele

Pepe și Raluca nu mai formează un cuplu de aproximativ două luni. Celebrul artist a anunțat printr-un videoclip pe contul său de YouTube că mariajul lor a ajuns la final, însă lucrurile vor continua să se desfășoare normal, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Mai mult, Pepe mărturisea că ei se înțeleg mai bine acum, de când nu mai sunt împreună, decât înainte, când formau un cuplu.

Totuși, lucrurile nu par a fi deloc așa. Cei doi și-au adus acuzații grave și au dat dovadă că nu mai au deloc sentimente. Raluca a apelat la ajutorul Poliției pentru a obține un ordin de restricție, în timp ce Pepe a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate. Se spune că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat încă dinainte de a se despărți de Pepe, ceea ce a fost subiect de bârfă pentru toată lumea.

În ciuda celor întâmplate, cei doi au făcut loc și pentru sentimente mai bune. Deși nu au pus fotografii împreună și nu au vorbit nimic despre această revedere ca o familie, cei doi au fost împreună cu fetițele lor în parc. Pepe și Raluca le-au scos pe Rosa și Maria în parcul de distracții, unde s-au distrat cu toții și au încercat cele mai interesante jucării de acolo.