Vulpița și Viorel de la Acces Direct, enervați de comentariile fanilor, după ce le-au spus că și-au abandonat fata! ”Cei care critică sunt niște nemernici”

Publicat de

Chiar dacă în ultima perioadă nu au mai apărut pe micile ecrane, Vulpița și Viorel sunt aspru criticați de fani, după ce și-au lăsat fata în satul Blăgești din Vaslui și au plecat de acasă pentru o

”viață mai bună! Aceștia nu s-au mai putut abține, iar pe internet le-au transmis un mesaj dur tuturor celor care le lasă comentarii răutăcioase!

În urmă cu un an Vulpița și Viorel au apărut pentru prima oară la Acces Direct, după ce aceștia s-au prezentat la TV cu o poveste destul de serioasă, dar care s-a dovediat a fi falsă pe parcurs, însă cei doi nu au

plecat acasă, ci au reușit să facă un adevărat serial, asta deoarece oamenii i-au privit într-un număr foarte mare și au vrut să afle noi lucruri din viața soților Stegaru!

Când toată lumea credea că totul s-a terminat, iar aceștia au plecat la Blăgești, asta după ce și-au lăsat fata pentru o bună perioadă în grija bunicilor, cei doi s-au întors înapoi la Capitală, după care au primit o casă undeva în Buzău, unde locuiesc chiar și în prezent și așteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil!

De-a lungul timpului soții Stegaru au fost aspru judecați în mediul online, asta după ce fanii le-au spus că și-au lăsat fetița de doar câțiva anișori în grija bunicilor și nu se interesează de educația și creșterea ei, ba mai mult, chiar că nici măcar nu o ajută cu bani în tot acest timp sau cu mici daruri.

Vulpița și Viorel, enervați de comentariile fanilor, după ce le-au spus că și-au abandonat fata!

În prag de sărbători, soții Stegaru au decis să pună stop tuturor răutăților, iar în mediul online au făcut un clip video în care le-au arătat tuturor celor care îi judecă că îi oferă celei mici haine și jucării, dar și bani pentru creșterea sa, astfel încât nimeni să nu mai comenteze!

Cei doi s-au arătat extrem de deranjați de comentariile primite și le-au transmis pe această cale un mesaj dur tuturor celor care de-a lungul timpului le-au scris mesaje urâte referitoare la abandonul fetiței lor.

”Voi care dați comentarii proaste, vă rog să nu mai comentați, că poate și voi aveți copii mici și poate îi crește bunicii și nu sunt abandonați! Nu mai comentați că fetița este abandonată, ci ea creștere la bunici!”, a spus Viorel pe YouTube!

Bineînțeles, acesta a fost susținut și de soția sa, Veronica, care a ținut să precizeze că s-a ocupat de creșterea celei mici și

a ajutat-o în tot acest timp cu tot ce a fost nevoie pentru a putea să nu ducă lipsă de nimic, însă într-adevăr prezența fizică a fost mult mai puțină decât ar fi avut nevoie Maria, fiica celor doi.

”Fata este bine și este la bunici, este îngrijită foarte bine, este foarte bine, noi îi trimitem, altceva ce vreți să-i mai facem?”, a adăugat Vulpița

Totodată, Viorel nu s-a putut abține, enervat la culme de cele întâmplate, așa că le-a atras atenția celor care îi critică, că ”toți sunt buni de asta”, însă în realitate nu fac nimic.

”De criticare sunteți toți bun, dar nu faceți nimic bun! Nu ne mai criticați. Care ne critică sunt niște nemernici!”, a mai spus Viorel Stegaru!

Vulpița și Viorel devin părinți de băiat!

Vulpița și Viorel urmează ca în acest an, în doar câteva luni, să devină din nou părinți! Cei doi vor avea un băiat, iar aceștia s-au gândit deja la nume!

Cel mic ar trebui să aibă primul prenume Radu, iar cel de-al doilea nume să fie unul de sfânt, iar cel mai probabil va fi Constantin, după cum chiar Mirela Vaida le-a recomandat, asta pentru că va fi născut în jurul sărbătorii de Sfinții Împărați Constantin și Elena! scrie spynews.ro