Bill Gates vine cu doua vesti bune si una proasta pentru 2021

Publicat de

De la aparitia coronavirusului si a pandemiei globale care a urmat, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a devenit unul dintre cei mai populari barbati de pe planeta datorita previziunilor sale despre criza. Odata cu aparitia vaccinurilor in Uniunea Europeana si Statele Unite, cand campania de vaccinare a inceput deja, miliardarul a anuntat doua vesti bune si una proasta pe blogul sau personal.

Intr-un postare intitulata „Aceste progrese vor face din 2021 un an mai bun decat 2020”, el a spus ca exista „doua motive pentru a spera” si ca evolutiile recente, cum ar fi aprovizionarea cu vaccinuri, ne vor readuce „la normalitate”.

Bill Gates vine cu doua vesti bune si una proasta pentru 2021

Bill Gates numeste noua tulpina gasita in Marea Britanie o veste proasta pentru 2021: „Modelele computerizate sugereaza ca pandemia se poate agrava mai mult sau mai putin in aceasta luna. De asemenea, trebuie sa aflam mai multe despre o noua varianta emergenta a virusului care pare sa se raspandeasca mai repede, dar nu mai mortal ”.

Dar vaccinurile si noile terapii sunt mari „sperante” pentru anul 2021, mai ales in primavara: „Vaccinurile si terapiile despre care ati citit sau ati auzit la stiri vor incepe sa atinga proportii care vor avea un impact global”

Cu toate acestea, el aminteste, asa cum spun multi experti, ca „trebuie sa existe inca unele limitari”, in ciuda succeselor in imunizare.

„Numarul de infectii si decese va incepe sa scada, cel putin in tarile bogate, iar viata se va apropia mult de normal ” , a mai spus magnatul.