O mai ții minte pe Dana Deac? Cum arată prezentatoarea TV după ce a fost diagnosticată cu cancer de 5 ori

Publicat de

O mai ții minte pe Dana Deac? Mulți o știu încă de la Tele 7abc, fiind realizatorul emisiunilor de investigații jurnalistice. A prezentat ani la rând “Cafeaua cu sare”, mai apoi a fost moderator, prezentator TV și fost director al TVR1. Mai presus de toate, Dana Deac este o luptătoare.

Pentru Dana Deac, viața a fost lovitură după lovitură. A fost diagnosticată cu cancer de 5 ori, dar boala nu a învins-o. Încercările prin care a trecut au făcut-o mai bună și mai înțeleaptă, spune ea.

O mai ții minte pe Dana Deac?

În 2017, Dana Deac a fost operată de cancer. Atunci a decis să-și spună povestea pe blogul său, pentru a veni în sprijinul celor care “nu văd soluția din pricina grijilor”.

“În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunța un nou cancer. În urmă cu zece ani, am avut prima oară cancer, iar povestea mea a devenit publică. Drama mea pe care o doream închisă în spațiul propriei mele istorii, era de acum un motiv de discuții între prieteni, o puternică motivație pentru persoanele caritabile de a fi de ajutor, în mod concret și consistent, unei jurnaliste pe care o primiseră în casa lor la micul dejun, chiar dacă le oferea o cafea cu sare”, povestește vedeta, pe blogul său, danadeac.com.

O mai ții minte pe Dana Deac? Cum arată prezentatoarea TV după ce a fost diagnosticată cu cancer de 5 ori

Ultima dată când a primit diagnosticul de cancer a fost în 2019, în urma unor iradieri de la o altă operație tot de cancer.

“Acum este a cincea oară când am făcut cancer. E frisonant când auzi. Și nu sunt singura. După acele iradieri din 2008 nu m-am gândit niciodată că voi mai face cancer și că ele vor cauza un nou cancer”, a dezvăluit acesta.

De data aceasta, ajutorul a venit din Turcia, unde a primit șansa unei “operații în timp util”.

Dana Deac a scăpat de cancer de 5 ori!

Prezentatoarea în vârstă de 58 de ani se confruntă acum cu alte probleme de sănătate. Medicii nu i-au dat o veste tocmai bună, după ce a ajuns la spital din cauza unor dureri de cap.

“Azi am fost la doctor, pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: «Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dumneavoastră alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani»”, a scris vedeta TVR pe rețelele sociale.