CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A FĂCUT-O SĂ PLÂNGĂ PE FIICA ANDREEI BĂNICĂ. CE I-A SPUS PREZENTATORUL MICUȚEI, ÎN DIRECT

Publicat de

Câteva lacrimi au fost vărsate în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde au fost prezente Andreea Bănică și fiica acesteia. În timpul emisiunii, prezentatorul tv a atins un subiect mai sensibil, ce a făcut-o pe cea mică să se emoționeze și să plângă.

Cele două au fost invitate să vorbească despre un moment importat din viața lor, mama și fiica au cântat pentru prima dată împreună. Piesa ce le-a unit a fost în spiritul sărbătorilor, un colind care le-a adus bucurie. Și pentru că tot a fost vorba despre sărbătorile ce numai ce au trecut, Cătălin Măruță a aruncat un ochi pe lista de dorințe pentru Moș Crăciun, pe care Sofia a scris-o.

Prima dorință a fiicei Andreei Bănică a fost legată de bunicul acesteia, care în ultima perioadă a trecut prin momente destul de dificile. Acesta a fost internat în spital și se confruntă cu unele probleme de sănătate. Așa că dorința cea mai arzătoare a Sofiei a fost ca bunicul ei să treacă cu bine peste tot și să revină acasă.

Fetița Andreei Bănică a izbucnit în lacrimi

Subiectul legat de sănătatea precară a bunicului a emoționat-o pe Sofia, care a izbucnit în lacrimi. Se pare că fetița este extrem de atașată de bunici, având în vedere că până la vârsta de patru ani a fost crescută de aceștia.

Din fericire, sănătatea bunicului pare că se îmbunătățește și a fost externat din spital. Pe lângă această dorință care a fost aproape îndeplinită, Sofia a scris că și-a mai dorit de Crăciun un telefon nou, sănătate pentru toată familia, fericire și multe hainuțe.