Dorian Popa a început anul 2021 cu un mesaj dramatic: „A fost diagnosticată cu leucemie”

Publicat de

Dorian Popa a început anul 2021 cu un mesaj dramatic pe care l-a lansat pentru a-i convinge pe urmăritorii săi să întindă o mână de ajutor unei persoane aflate în dificultate din cauza unei boli grave: leucemia.

Este vorba despre o tânără pe nume Alexandra care are nevoie urgent de o transfuzie de sânge, iar Dorian a prezentat toate datele pe care fanii săi cu inimă mare trebuie să le știe pentru a salva o viață.

Nu este prima oarâ când cântărețul este sensibilizat de un astfel de caz umanitar, Dorian fiind cunoscut pentru latura sa milostivă, căci știe cum e să fii în dificultate și să nu te ajute nimeni.

Dorian Popa, apel pentru o tânără care are nevoie de sânge

„Alexandra a fost diagnosticată cu leucemie. Are mare nevoie de sânge. Trebuie doar să vă prezentați la Centrul de Transfuzii de pe strada Constantin Caracas din București, să donați și să specificați: Donez Ilie Petruța Alexandra, Institutul de Hematologie Fundeni.

În mod normal nu fac chestii de genul, pentru că știu că sunt șanse mici de feedback. Este vorba despre o colegă de la facultate. Are 23 de an și un băiețel de 2 ani și are nevoie urgentă de sânge”, i-a scris cineva în privat lui Dorian Popa, iar acesta, sensibilizat, a postat imediat textul la secțiunea Instastory.

dorian popa
Mesajul primit pe Instagram de Dorian Popa

Artistul își folosește influența pentru a ajuta oamenii

Cu siguranță mesajul a ajuns la cei care locuiesc în Capitală și pot da o mână de ajutor, având în vedere că pagina de Instagram a lui Popa este urmărită de peste 2 milioane de persoane. scrie fanatik.ro