Vulpița de la Acces Direct s-a tuns pentru Anul Nou! Fanii abia au recunoscut-o, după schimbarea uluitoare de look: „Frizură nouă”

Publicat de

Vulpița de la Acces Direct este plină de surprize! Veronica și-a lăsat fanii de pe rețelele de socializare cu gura căscată, după ce s-a atuns. Admiratorii abia au reușit să o recunoască cu noua coafură! Iată cum arată soția lui Viorel, după schimbarea spectaculoasă de look!

Anul 2020 a fost unul cu totul și cu totul special pentru familia Stegaru! Cei doi soți au trecut printr-o mulțime de stări, de la agonie la extaz,

având numeroase dispute cu părinții lui Viorel, dar și o bucurie imensă atunci când au aflat că Veronica a rămas însărcinată și că urmează să devină mamă de băiat, acasă mai având o fetiță.

În același timp, pentru soții Stegaru acest an a fost unul al schimbărilor. Sătui de certurile cu părinții, Veronica și Viorel au decis că sunt pregătiți pentru un nou început împreună, astfel că și-au făcut bagajele și s-au mutat într-o altă casă, locuință aflată în Buzău, la mare distanță de satul lor natal,

Blăgești. Acolo, Vulpița și soțul ei s-au integrat rapid, făcându-și o mulțime de prieteni, vecinii find mereu pregătiți să-i ajute fie cu alimente, fie la curățenie, chiar dacă între timp au trecut și prin unele peripeții, tânăra fiind de obicei geloasă.

Vulpița de la Acces Direct s-a tuns în ultima zi a anului!

Ei bine, se pare că Veronica a vrut să-și surprindă admiratorii chiar și în ultima zi a anului curent, dar nu oricum, ci cu o schimbare

spectaculoasă de look! În urmă cu câteva minute, Vulpița de la Acces Direct a stârnit sute de reacții în rândul internauților, după ce le-a arătat fanilor că s-a tuns scurt.

„M-am tuns. Intru în anul nou cu frizură nouă. Vă place? 🥰❤️”, a scris Veronica pe Instagram, în dreptul imaginii cu ea cu părul scurt.

Fanii au fost uluiți de schimbarea spectaculoasă de look!

Așadar, reacția fanilor nu a întârziat să apară. Internauții au asaltat imaginea cu mii de like-uri și comentarii apreciative, felicitând-o pe Vulpița pentru alegerea făcută.

„Îți doresc ca Anul nou să îti aducă sănătate și fericire împlinirea tuturor dorințelor. An nou fericit plin de bucurii si fericire alaturi de cei dragi tie. 🤗❤”, i-a transmis un fan Veronicăi. scrie spynews.ro