Doliu in presa din Romania. La doar 45 de ani, jurnalistul Liviu Iancu, a plecat in lumea celor drepti

Publicat de

Doliu in presa din Romania. ​Liviu Iancu, jurnalist la Profit.ro si autor al romanului „Xanax”, a decedat luni. ​Liviu avea doar 45 de ani si lucra in presa de peste 20 de ani.  Ziaristul a suferit un infarct in cursul zilei de azi, scrie paginademedia. Si-a petrecut ani lucrand la Mediafax, National, Business Magazin, Capital, unde a scris pe domeniile economic si turism.

„Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism si autor al romanului Xanax, ne-a parasit astazi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experienta intr-un domeniu in care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul si umorul celui mai bun scriitor din echipa careia i s-a alaturat din prima zi, in 2015, si un prieten drag. Dumnezeu sa te odihneasca, Liviu!”, a anuntat Profit.ro.

Liviu Iancu este si autorul romanului „Xanax”, in care si-a scris  experientele personale si profesionale. Cartea sa a fost tiparita in peste 10.000 de exemplare.

In urma cu cativa ani, Liviu Iancu a fost operat la inima si i s-a montat un stimulator cardiac. In cartea lui, Xanax, povesteste momentul dificil de atunci si caruia a reusit atunci sa ii supravietuiasca.