SOȚUL CUNOSCUTEI INTERPRETE DE MUZICĂ POPULARĂ A MURIT LA COADĂ LA “TAXE ȘI IMPOZITE”

Publicat de

Soțul Marcelei Fota, cunoscuta interpretă de muzică populară, ar fi suferit, luni, un infarct, chiar în timp ce s-ar fi aflat la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Bărbatul de 47 de ani a fost resuscitat minute bune, dar, din păcate, fără rezultat.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, soțul artistei de muzică populară se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău.

Marcela Fota și soțul ei

Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă, a fost declarat decesul bărbatului.

Ce spune Poliția

 „În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul său, în februarie, anul trecut, după 13 ani de relație. Aceștia au împreună un băiețel.