CUM SE MAI SIMTE FIICA ALESSANDREI STOICESCU, ÎN URMA INFECTĂRII CU COVID-19: ”ESTE DESTUL DE COMPLICAT”

Publicat de

Fiica Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Prezentatoarea a dezvăluit care mai este starea Sarei, care are aproape un an și jumătate. Potrivit spuselor sale, Sara are febră și are o stare de somnolență. De altfel, micuța are poftă de mâncare și vrea să se joace.

Care mai este starea fiicei Alessandrei Stoicescu după infecția cu Covid-19

Alessandra Stoicescu a dezvăluit care mai este starea fiicei sale după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Sara este sub supravegherea ei și are febră. De altfel, micuța simte o stare de somnolență și are poftă de mâncare, dar și de joacă.

”Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă”, a spus Alessandra Stoicescu pe rețelele de socializare.Care mai este starea soțului Alessandrei Stoicescu.De altfel, Alessandra Stoicescu a precizat că îi este destul de greu să stea izolată cu Sara, fiica ei. În ceea ce-l privește pe soțul ei, acesta are dureri musculare și seara o stare de febră. Mama sa,la rândul ei este în izolare, deși a fost testată negativ.Vineri, Alessandra Stoicescu a făcut anunțul potrivit căreia soțul ei a fost depistat pozitiv, însă nu și ea. Cu toate acestea, s-a luat decizia de autoizolare a întregii familii. Ulterior, s-a descoperit și fiica lor are SARS-COV2.