Denisa Gog a murit. Cântăreața de muzică populară a suferit un accident cumplit

Publicat de

Denisa Gog, în vârstă de 22 de ani, era cântăreață de muzică populară. De asemenea, era şi dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, Timiș. Tânăra la început de drum, însă, din păcate, a murit într-un regretabil accident de mașină.

Gravul accident s-a petrecut joi, 17 decembrie, in comuna Dumbravita, langa Timisoara.

Accidentul rutier a fost provocat de un tână care conducea o autoutilitară și nu a acordat prioritate de trecere intr-o intersectie, scrie adevarul.ro.

Tânărul, și el în vârstă tot de de 22 de ani, conducea autoutilitara pe strada Ghioceilor, când a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Denisa Gog. Ea se se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, cântăreața a decedat.

Accidentul a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpp, a declarat purtptorul de cuvant al Politiei Timis.

Denisa Gog avea 22 de ani.

 

”Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Vestea că Denisa a murit a căzut ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o.

”Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta(prin gravul accident de maşină suferit ) D-zeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere”, este mesajul transmis de un apropiat al Denisei.