Liviu Dragnea se simte rău. Anunțul făcut de Codrin Ștefănescu

Publicat de

Liviu Dragnea este infectat cu virusul SARS COV 2 și internat la spitalul penitenciarului București Jilava. Acum câteva zile au apărut informații conform cărora fostul lider al PSD este asimtpomatic, însă la momentul de față starea lui s-a agravat.

Starea lui Liviu Dragnea s-a agravat, susține Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că Liviu Dragnea nu se simte bine, deși inițial nu avea simptome de Covid-19. Se pare că apropiații fostului lider PSD nu reușesc să ia legătura cu aceasta de mai bine de două zile.

Ba mai mult, Codrin Ștefănescu susține că autoritățile competente nu oferă informații despre starea lui Dragnea, deși el se află internat. Atât familia, cât și avocatul ar fi încercat în repetate rânduri să ia legătura cu el, însă fără succes.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De două zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii”, a declarat Codrin Ștefănescu.

După ce fostul secretar general al PSD a făcut acest anunț. Administrația Națională a Penitenciarelor a emis un comunicat prin care susține că niciun pacient internat la spitalul penitenciarului Jilava nu se află în stare gravă și nu necesită transfer la ATI, toți pacienții fiind stabili la momentul actual.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme uşoare şi medii de îmbolnăvire cu COVID19. În acelaşi registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienţilor confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă şi nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, a transmis ANP.