S-A AFLAT CINE L-A GĂSIT SPÂNZURAT PE PĂRINTELE LIVIU CRAUCIUC. SOȚIA LUI A LIPSIT DE LA ÎNMORMÂNTARE, DAR A TRIMIS O COROANĂ CU FLORI PE CARE A SCRIS UN MESAJ SFÂȘIETOR

Publicat de

Conform celor mai noi informații în cazul preotului din Iași, el a fost găsit spânzurat de sora lui în podul vilei sale din Galata, o localitate situată la marginea orașului Iași.

Părintele Liviu Crauciuc se afla în divorț, iar soția lui nu a participat la ceremonia de înmormântare. Cu toate acestea, Raluca Crauciuc a trimis o coroană cu flori pe care a scris un mesaj sfâșietor din partea sa și a copiilor.

Preotul Imanuel Liviu Crauciuc Cabur a fost condus pe ultimul drum

Preotul paroh din Coarnele Caprei a fost înmormântat ieri la Cimitirul “Sfântul Vasile” din Iași, iar unele dintre rude și câțiva enoriași i-au adus un ultim omagiu. Soția lui Liviu Crauciuc a lipsit de la funeralii, pentru că se afla în București,

însă a trimis o coroană uriașă cu trandafiri albi și crizanteme albe. După cum puteți vedea în imaginea principală, dar și în galeria foto a articolului, Raluca Crauciuc a cerut să fie scris pe panglică mesajul: “Durere nemărginită – soția și copiii”, potrivit jurnaliștilor de la bzi.ro.

Cei din familia îndoliată și apropiații sunt încă șocați că părintele Imanuel Liviu Crauciuc Cabur s-a sinucis în Postul Crăciunului. El a recurs la acest gest în urmă cu patru zile; sora sa l-a găsit spânzurat în podul casei cu un cablu electric în jurul orei 19:30, iar medicii care au sosit în urma apelului făcut la numărul unic de urgență nu au mai putut face nimic ca să-l aducă la viață.

SOȚIA PĂRINTELUI LIVIU CRAUCIUC A DEPUS O CERERE, DUPĂ CE A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA LUI

Pe 13 august 2020, Raluca Crauciuc l-a dat în judecată pe preotul Liviu Crauciuc și a cerut divorțul de acesta. Femeia le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună desfacerea căsătoriei, stabilirea domiciliului copilului minor, acordarea unei pensii de întreținere și exercitarea autorității părintești, conform sursei citate. După tragedie, judecătorii vor închide dosarul de divorț.

În plus Raluca Crauciuc a soliciatat pe 31 iulie 2020 emiterea unui ordin de protecție pe numele preotului, dar și pe numele mamei lui.

“Instanța admite în parte cererea reclamantei în contradictoriu cu pârâții Liviu C.C. și Veronica C.C. Dispune emiterea unui ordin de protecție în ceea ce o privește pe pârâta Veronica C.C. pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime de

5 metri față de reclamantă și de locuința acesteia, precum și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta. Respinge ca nefondată cererea față de pârâtul Liviu C.C.”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași pe 5 august 2020, potrivit publicației “Bună Ziua Iași”. scrie cancan.ro