Oana Zăvoranu a potolit-o rapid pe Bianca Drăgușanu! Discuție aprinsă între cele două

Publicat de

Oana Zăvoranu a dezvăluit că a potolit-o rapid pe Bianca Drăgușanu, după ce fosta soție a lui Alex Bodi încercase să o umilească pe rețelele de socializare pe Querida. Zăvoranu a făcut dezvăluiri de senzație despre convorbirea dintre ea și Bianca, chiar pe rețelele de socializare.

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu s-a oprit aici

Fanii au întrebat-o pe Oana de ce nu mai spune nimic la adresa Biancăi, deși în urmă cu numai câteva zile aceasta făcuse comentarii negative la adresa ei. Fără niciun fel de jenă, Oana a declarat că a avut o conversație privată cu Bianca și aceasta ar fi încercat să facă pace cu Querida, de teama dezvăluirilor care ar putea fi făcute.

Nu același lucru se poate spune despre celelalte influencere care au enervat-o la culme pe Oana Zăvoranu. Se pare că Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam și Cristina Ich sunt doar câteva dintre vedetele din online care îi pregătesc Oanei un proces comun. Acestea s-au săturat de postările acide ale Oanei și se simt amenințate și neîndreptățite. Astfel ele au decis că este momentul să pună punct abuzului și să meargă în instanță, cerând socoteală pentru toate afirmațiile, fotografiile și jignirile postate de Oana la adresa lor.

Oana Zăvoranu nu pare a se simți amenințată, ba chiar a decis să meargă mai depate cu demascarea influencerelor. Querida susține că s-a săturat ca astfel de personaje să fie modele pentru tinerii din România și să facă bani pe spatele celor care le urmăresc.