SMILEY A CEDAT, GINA PISTOL ÎNCĂ NU CREDE: ”ȚIN ASTA PE MINE PÂNĂ ATUNCI!”

Publicat de

E drept, a fost un superb cadou de ziua iubitei lui, Gina, ninsoarea, prima ninsoare, de pe 9 decembrie, dar a fost singura! Iar Smiley nu mai poate de draci, pentru că de atunci plouă des. Așa că artistul a găsit forma de protest: s-a îmbrăcat într-un anumit fel și așteaptă să se oprească ploaia și să ningă, din nou!

Cu o moacă posomorâtă, Smiley nu a interpretat vreun rol, ci chiar asta a simțit și s-a afișat tot așa și pe Instagram, îmbrăcat însă cu un cojoc. Iubita lui Gina Pistol nu crede nici ea ca se va ține de cuvânt până la capăt, așa cum zic și internauții, sau speră ca ploaia să se oprească rapid. ”Țin asta pe mine până se oprește ploaia. Iarna nu trebuia să ningă?”, a scris Smiley în dreptul fotografiei. ️Răspunsuri au venit imediat. ”Obosit, îngrijorat, întrebător, îmbătrânit. Asta văd! Știind că ești artist, asociez fotografia unui rol dintr-un film”, ”Se pare că nimic nu mai este cum era! Seară liniștită să aveți, dragilor!”, i-au comentat postarea doi fani.

Smiley, surpriză de proporții de ziua Ginei Pistol

Gina Pistol a avut parte de o mare surpriză chiar de ziua ei. Smiley a fost cel care a dat-o pe spate pe viitoarea mămică. ”Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a dezvăluit, atunci, Gina Pistol pe Instagram.

Tot Smiley avea să-i aducă, la pat, și un tort cu o lumânare înfiptă în el. Gina s-a ridicat și l-a sărutat apăsat pe iubitul ei. ”Acea zi specială! La mulți ani!”, avea să scrie Smiley în dreptul unei fotografii cu Gina Pistol.