O NOUĂ AROGANȚĂ MARCA VICTORAȘ MICULA. OFERĂ 11.000 DE EURO PERSOANEI CARE REUȘEȘTE SĂ DESCIFREZE UN COD

Publicat de

După episodul în care spăla roțile unui bolid de lux cu șampanie, Victoraș Micula lovește din nou.

Are o provocare pentru cel care va reuși să descifreze un cod. Miza este foarte mare, 11.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia banilor.

Victoraș Micula a găsit o nouă modalitate pentru a ieși în evidență. De data aceasta s-a gândit să

posteze filmulețe pe contul lui de YouTube ce conțin „coduri secrete”. Persoana care reușește să descifreze acest cod secret va primi 11.000 de euro,

dar și un job la compania lui. Dar asta nu e tot! Salariul cu care va fi plătit norocosul e și el de domeniul fantasticului, peste 20.000 de euro.

”Am revenit cu un nou cod, iar de data aceasta, premiul, este de 10.000 de euro plus un loc de muncă în cel mai important departament al meu. Salariul este minim 20.000 euro. 

Codul va fi în cele 15 minute de live și pe întreaga durată a clipului vor fi mici indicii și chiar codul secret, care va fi în micile detalii. Cine va fi atent la detalii, acela câștigă”, spune Victoraș Micula.

Codul e compus din diferite înregistrări audio

Timp de 15 minute, prin intermediul unui live, este difuzat un filmuleț în care apar fragmente din coloana sonoră a unor filme, diferite

înregistrări din convorbiri dintr-un turn de control, câteva secunde dintr-o piesă pop sau discursul unui președinte american.

Una dintre condițiile esențiale pentru a putea participa este să dai like și subscribe contului pe care Micula Jr. îl are pe Youtube. scrie cancan.ro