CUM AR FI ÎNCERCAT PRO TV SĂ „SABOTEZE” REVELIONUL LUI DAN NEGRU. CE INTERDICȚIE AU PRIMIT VEDETELE AFLATE SUB CONTRACT

Publicat de

Disputa dintre PRO TV și Antena 1 a depășit ”războiul” audiențelor! Televiziunea din Pache Protopopescu ar fi încercat să îi „saboteze” Revelionul lui Dan Negru. Vedetele aflate sub contract au primit interdicții drastice în această perioadă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut amănunte inedite legate de eterna rivalitate din piața media românească.

Anul acesta, ”Regele audiențelor” nu s-a luptat doar cu pandemia provocată de coronavirus. La filmările pentru mega-show-ul difuzat în noaptea dintre ani, ”Tăticul Revelioanelor” ar fi avut de depășit și unele piedici provocate de rivalii Antenelor.

Revelionul lui Dan Negru, „sabotat” de rivalii de la PRO TV?

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, șefii televiziunii din Pache Protopopescu ar fi luat o decizie uluitoare în această perioadă. Cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru emisiunea difuzată în noaptea dintre ani și prezentată de Dan Negru, șefii de la PRO TV ar fi impus  restricții drastice vedetelor aflate sub contract.

Așa se face că, având ordin de la ”împărăție”, artiști precum Anna Lesko, Anda Adam, Cezar Ouatu, dar și Andreea Antonescu au primit ”interzis” să participe la filmările ”Revelionului lui Dan Negru”. Din câte se pare, cea mai afectată de această decizie pare să fie ”jumătatea” trupei Andre, Andreea Bălan, care s-a văzut nevoită să meargă de una singură la filmări.

În condițiile în care una dintre marile surprize ale Revelionului ar fi urmat să fie chiar reunirea „istorică” a celebrei trupe

”Andrelele”, ghinionistele sezonului

Ghinioanele par că s-au ținut scai de cele două componente ale legendarei trupe ”Andre”. Pe lângă faptul că n-au putut participa împreună la filmările show-ului prezentat de Dan Negru, dansatorul Andreei Bălan a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, la testarea organizată de cei de la Antene, înainte de începerea filmărilor.

Dan Negru a pregătit cel de-al 21-lea Revelion ca pe un proiect NASA

A fost forfotă mare în unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Capitală. În urmă cu câteva zile, într-unul dintre pavilioanele Romexpo, Dan Negru a pregătit cel de-al 21 Revelion, cu care își dorește să dărâme topurile audiențelor.

Timp de vreo două zile, pe la platoul de filmare din incinta Romexpo s-a perindat toată ”crema” showbiz-ului românesc. Cu mic, cu mare vedetele autohtone au semnat ”condica lui Dan Negru”.

Printre numele cu greutate care au ajuns să filmeze pentru mega-show se numără, selecționerul U21, Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, dar și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.