NICOLAE BOTGROS, ÎN DOLIU: ”NUMAI 40 DE ANI A TRĂIT ȘI A PLECAT ÎN CERURI DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI”

Publicat de

Nicolae Botgros este în doliu. Fostul primar al satului său natal s-a stins din viață. Lucian Tabac avea doar 40 de ani și, din păcate, a fost răpus de coronavirus. Artistul a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook după dispariția fulgerătoare a bărbatului.

”Numai 40 de ani a trait Lucian Tabac, fostul primar al satului meu Badicu -Moldovenesc si a plecat in ceruri in cateva zile. Covid. Am fost onorat cand mi-a inmanat diploma de Cetatean de Onoare a satului meu natal.

Gimnaziul imi poarta numele meu, fiecare om din sat se simtea onorat si protejat, a fost si va ramane in sufletele noastre OM cu litera mare.

Condoleante rudelor, copiilor, parintilor, satenilor si celor apropiati.D-zeu sa-l ierte…”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook.

Nicolae Botgros a fost infectat cu noul coronavirus. Vestea că maestrul a fost depistat pozitiv cu COVID-19 a fost dată de fiul acestuia, Corneliu Botgros.

Artistul s-a confruntat cu mai multe complicații și a stat internat o lună. Trei săptămâni le-a petrecut la Terapie Intensivă.

În momentul de față, Nicolae Botgros se simte mai bine, dar este dependent de masca de oxigen după ce plămânii i-au fost afectaţi în proporţie de 80%.

”Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat.

Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acum vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.

Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui

Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă”, a declarat Nicolae Botgros la Antena 3.