Marcel Ciolacu, prima declaratie dupa inchiderea urnelor: “Le multumesc romanilor”

Publicat de

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca prin votul de astazi cetatenii Romaniei au aratat ca este nevoie de o schimbare.

„Prin votul de astazi, romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare. As dori sa le multumesc tuturor romanilor care au avut incredere in noi si au votat PSD, as dori sa le multumesc romanilor ca au sanctionat aceasta batjocura la adresa lor in ceea ce priveste gestionarea pandemiei, inchiderea scolilor, inchiderea pietelor, inchiderea bisericilor, intrarea in faliment a mii de societati cu capital romanesc si a sute de mii de someri in ultimele sase luni.

Este nevoie de un guvern capabil, care are solutii, care stie sa rezolve adevaratele provocari ale romanilor si le multumesc in mod deosebit romanilor care au mers la vot, pentru ca si-au invins teama in ceea ce priveste viata lor, dar au inteles necesitatea ca acest Guvern Orban sa plece acasa”, a declarat Marcel Ciolacu dupa inchiderea urnelor.

„Asteptam rezultatele oficiale, sa vedem cine intra si cine nu intra in Parlament. Cu siguranta, in acest moment, PSD, deoarece se si afla pe primul loc, intra si, dupa ce vom avea toate datele, vom veni si vom raspunde la toate intrebarile”, a declarat Ciolacu, la sediul central al PSD.