GHINIOANELE SE ȚIN LANȚ DE NEA MĂRIN. NICI BINE N-A SCĂPAT DE COVID-19 CĂ ARE ALTE PROBLEME DE SĂNĂTATE

Publicat de

Nea Mărin nu a avut un an deloc bun. Ghinioanele s-au ținut lanț de el și pare că nici sfârșitul de an nu e prea bun cu el. A fost infectat cu SARS-CoV2, iar apoi au apărut și alte probleme de sănătate care l-au „scos” din joc. 

Fire energică și fără prea mult chef de stat, Nea Mărin a cam fost pus la punct de anul 2020. Problemele de sănătate s-au ținut scai de el, dar a încercat să le facă față cu brio. Nea Marin a povestit în cadrul unei emisiuni Tv că primele semne au apărut în luna mai. Din cauza neglijenței a făcut bursită,  un lichid care se formează, iar atunci când iese între oase nu poți să mai miști mâna.

„A fost un an foarte greu. Din luna mai eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletă. Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo 2 luni de zile, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot.”, a povestit prezentatorul pentru Antena Stars.

Nea Mărin a avut Covid-19

Nici temutul virus SARS-CoV2 nu l-a ocolit. Pe când se afla în timpul filmărilor pentru emisiunea pe care o prezintă, artistul a intrat în contact cu mai multe persoane și inevitabilul s-a produs.

„Am început filmările, a mers treaba bine. Mă duc în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla am luat Covid. Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome. Când am luat Covid am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital m-am izolat încă 10 zile. Am stat încă o lună. ”, a povestit, în continuare, Nea Mărin.

Nea Mărin: „Am stat două săptămâni imobilizat”

Faptul că a scăpat de Covid-19 nu înseamnă că s-au dus și problemele de sănătate. Din neatenție, Nea Mărin a căzut și a fost nevoit să stea imobilizat două săptămâni. Durerile nici acum nu-i dau pace.

„Am fost la niște prieteni, ei lucrau la un magazin. În loc să stau liniștit să mă uit la ei, am intrat acolo, am pus piciorul și era o pivniță. Am căzut de sus, pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare. Cred că de luni încolo încep și cu mici greutăți.”a mai dezvăluit el.