Ce cadouri sa nu oferi de Mos Nicolae. Se spune ca aduc ghinion si nefericire

Publicat de

Unele cadouri aduc ghinion, asa ca e bine sa eviti sa le faci de Mos Nicolae. Inainte sa mergi la shopping, ar fi bine sa citesti ceste sfaturi, potrivit fanatik.ro

Nu oferi ceasuri, perle sau oglinzi. Alte cadouri pe care sa nu le faci de Mos Nicolae

Printre obiectele pe care nu e bine sa le faci cadou de Mos Nicolae si nici sa le accepti se numara ceasurile, batistele, perlele, oglinzile, figurinele de pasari, servietele, plantele, animalele de companie sau lantisoarele cu cruciulite.

Batistele prevestesc multe lacrimi, deci evita sa le oferi cuiva ori sa le accepti in dar. Indicat ar fi sa le inlocuiesti cu produse artizanale, cu obiecte de decoratiune handmade, daca vrei sa iesi cumva din tipar.

Servietele goale aduc saracie
Cruciulitele se daruiesc doar la botez ori in preajma Pastelui, caci ele amintesc de rastignirea lui Iisus Hristos. In alte ocazii, precum de Sfantul Nicolae, ele aduc nenorociri.

Se spune ca plantele sau animalele facute cadou in aceasta zi nu isi vor gasi locul in noul lor mediu si vor fi extrem de triste, iar timpul lor spre moarte se va scurta considerabil.

Servietele sau laditele, pusculitele ori portofelele nu trebuie oferite goale. E bine sa pui macar o moneda in ele. Daca le oferi goale, persoana care le primeste va saraci.

Figurinele de pasari ori bibelourile, oricat ar fi ele de frumoase si potrivite intr-o vitrina, vor aduce agitatie si multa mahnire.

Oglinzile, mai ales in casa noua, aduc ghinion. Perlele reprezinta lacrimile nimfelor marine, asa ca evita sa aduci tristete in viata cuiva de sarbatori, scrie fasingur.info.

Ceasurile, in traditia chineza, nu se ofera decat in ocazii foarte speciale, nicidecum de sarbatori. Chinezii spun ca ceasurile indica timpul pe care o persoana il mai are de trait.

Ai grija, asadar, la ce cadourivei oferi de Mos Nicolae, pentru a nu raspandi ghinion.