Alexandru Cumpănașu susține că tatăl Luizei Melencu a fost omorât: ”E suspectă moartea, pentru că știa prea multe despre dispariția ei”

Publicat de

Alexandru Cumpănașu vine cu o ipoteză șoc în cazul decesului lui Claudiu Melencu! Unchiul Alexandrei

Măceșanu susține că tatăl Luizei Melencu a fost omorât! Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu două zile, din cauza unor probleme de sănătate!

Nici nu a fost bine anunțat decesul tatălui Luizei Melencu, căci, Alexandru Cumpănașu se implică din nou și vine cu o ipoteză șoc.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a vorbit pe rețelele de socializare despre moartea lui

 Claudiu Melencu, fiind de părere că, de fapt, Claudiu Melencu nu s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate, ci că ar fi fost omorât.

Alexandru Cumpănașu crede că tatăl Luizei Melencu a fost omorât

Cumpănașu a ținut să precizeze că este o moarte foarte suspectă, mai ales că tatăl Luizei Melencu știa prea de multe lucruri despre dispariția fiicei sale și nu s-ar fi oprit până în clipa în care nu ar fi făcut dreptate.

”A murit tatăl Luizei. Mie mi se pare suspectă moartea acestuia în condițiile cazului Caracal. Consider că este o moarte suspectă, pentru că tatăl Luizei știa destul de

multe despre contextul în care a dispărut această fată. Chiar dacă nu era tatăl biologic, după cum s-a constatat după aceea, dar știa multe”, a spus Cumpănașu pe rețelele de socializare.

Tatăl Luizei Melencu a murit înainte de a-i face dreptate fiicei sale

Claudiu Melencu nu își dorea nimic mai mult decât să facă lumină în cazul dispariției fiicei sale. Prietenii bărbatului au declarat că suferea enorm de mult și că era convins că Luiza trăiește undeva departe, în afara țării. În plus, acesta era și motivul pentru care nu apărea atât de des la televizor.

Bărbatul voia să facă dreptate de unul singur și ar fi mers până în pânzele albe pentru a demonstra că Luiza este vie.

“Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat.

Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces.

S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au declarat prietenii tatălui Luizei Melencu.

Din nefericire, problemele de sănătate l-au răpus, iar Claudiu Melencu a pierdut lupta cu viața fix în ziua care Luiza ar fi împlinit vârsta de 20 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de către Ionelia, fiica cea a mare a familiei Melencu!

”Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce, tati, de m-ai lăsat?

De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”, a fost mesajul postat de Ionelia Melencu, fiica mai mare a bărbatului.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a ajuns o prezență predominantă în urma cazului de la Caracal. Fiind unchiul Alexandrei, una dintre adolescentele răpite de Gheorghe Dincă, Cumpănașu a militat constant pentru aflarea adevărului.

Chiar a candidat și pentru funcția de președinte al României, ca independent. Chiar dacă a cheltuit foarte mulți bani, lucrurile nu au luat turnura dorită, iar Cumpănașu a dobândit un procent foarte mic.

Alexandru Cumpănașu crede în continuare cu tărie că Alexandra și Luiza sunt încă în viață.